Over Bauhaus

Wonen of verblijven aan de kust, iedereen vult de droom anders in. Maar één ding is zeker. Aan de kust woon je niet alleen voor de rust van de zee en het relaxte vakantiegevoel. Je wenst ook gemoedsrust. Je wil zekerheid over je investering en de droom die je net kocht.

Aan die droom werken we bij Bauhaus elke dag. Dat doen we samen met de ervaren aannemer Stemat, de ruggengraat van onze onderneming. Hun knowhow en ervaring met (complexe) renovaties is van onschatbare waarde. Wees dus maar zeker dat kwaliteit altijd bewaakt blijft en dat de service na verkoop op punt staat. Zo creëren we meerwaarde voor jouw gebouw, ook als het in mede-eigendom is.

En die ultieme rust aan de kust? Daarvoor laat ons team niets aan het toeval over. Van selectie van de panden tot het moment dat de sleutel in het slot gaat. Onze aandacht gaat permanent naar afwerking én esthetiek. Wanneer jij iets koopt, dan moet het meteen goed zijn. Wanneer wij iets renoveren ook. Wondermooi wonen aan de westkust, daar gaan we voor.