Res. Lestouflor GLV

Nieuwpoort
Verkocht
leefruimte GLV 2

Res. Lestouflor op de zeedijk te Nieuwpoort heeft een prachtige ligging met frontaal zeezicht. Terras vooraan en achteraan.

Het volledige appartement werd gerenoveerd met een doordacht plan van aanpak. Verschillende materialen werden aan elkaar afgetoetst en enkel de meest duurzame en passende werden uitgeselecteerd!

Doorheen het volledige appartement is gekozen voor Olm als houtsoort. Een bijzondere parket welke als een van de weinige houtsoorten met zijn grote breedte en lichte kleur een tijdloos karakter geeft aan het volledige appartement.

Een must aan de kust!

keuken GLV

Geen compromissen. Uniformiteit en degelijkheid.

Deze keuken, afgewerkt met Emperador Dark marmer werkblad en spatwand, voorzien van messing kraanwerk en lavabo, straalt een tijdloos karakter uit dat elk bezoek aan dit appartement de moeite waard maakt!

badkamer GLV 2

De badkamer heeft een bijzonder doel. Tot rust komen met materialen die daartoe bijdragen! Hiertoe is zeer secuur gekozen voor een bleke natuursteen als materiaal voor spatwand en tablet.

De douche dan is voorzien van handmatige stuc .

Douchevloer in bleke natuursteen zoals ook de volledige badkamervloer, dit om de homogeniteit te verzekeren! Hier gecombineerd met zwart inbouw kraanwerk.

Zeedijk 98
8620 Nieuwpoort
België

Timing - status
Afgewerkt / In finale afwerking
Klaas

Meer informatie?

Klaas Decramer

Pannestraat 174
8630 Veurne
België