Nieuwe Ydelaan

Oostduinkerke
Verkocht

Trots stelt Bauhaus Projects deze tijdloze villa voor die tot in de puntjes is gerenoveerd, met een sublieme ligging te Oostduinkerke.

De ruime inkom is voorzien van een ingebouwde vestiaire met LED verlichting en zitbank.
Daarnaast vindt u een apart toilet in deze inkom. De luxueuze leefkeuken is dé eye catcher in deze villa. Naast alle moderne apparatuur is deze volledig afgewerkt in natuursteen alsook het keukeneiland met de typische #BauhausTouch accenten!

De zonnige leefruimte is voorzien van een Olm parket vloer en volledig afgewerkt met spotjes. Daarnaast zijn alle mogelijkheden aanwezig om elk type haard te plaatsen! Deze leefruimte heeft toegang tot het ruime zonneterras en de volledig ingerichte tuin.

Op de gelijkvloers is er een ruime kamer voorzien die kan dienst doen als bijkomende slaapkamer, speelkamer of bureau. In deze kamer zijn ook alle sanitaire voorzieningen reeds geplaatst.

Deze villa heeft ook een ruime garage met automatische poort.

Op de eerste verdieping vindt u naast een apart toilet 3 ruime lichtrijke slaapkamers terug. Een eerste badkamer is uitgericht met ligbad met douchemogelijkheid alsook een lavabomeubel. Om het wellness gevoel te verhogen is de badkamer afgewerkt in Cem Colori en hoogwaardige Bauhaus materialen.

Via de master bedroom kom je in de dressing terecht die doorvloeit in de badkamer. Deze badkamer is eveneens een combinatie van Cem Colori voor de inloopdouche gecombineerd met natuurstenen lavabomeubel.

Deze karaktervolle villa is uitgerust met vloerverwarming én wordt volledig geschilderd en afgewerkt met hoogstaande kwalitatieve materialen die perfect passen in het totaalbeeld van deze realisatie.

De mooi aangelegde oprit heeft parkeermogelijkheid voor minimaal 2 wagens. De boogvormige paadjes nemen u mee rond deze villa waar de volledig aangelegde sfeervolle tuin verschillende hoekjes prijsgeeft. Zowel binnen als buiten lopen in elkaar over in een perfecte harmonie van materialen en stijl.

De volledige afwerking van deze villa is voorzien voor eind augustus 2020.

Nieuwe Ydelaan 4
8670 Oostduinkerke
België

Timing - status
Afgewerkt / In finale afwerking
Klaas

Meer informatie?

Klaas Decramer

Pannestraat 174
8630 Veurne
België