01

Selecteren 

Elke geslaagde renovatie begint bij de selectie. Een pand dat op onze radar komt, krijgt eerst een grondige screening. Dankzij onze jarenlange ervaring aan de kust weten we perfect waaraan een pand moet voldoen. We kijken naar ligging, faciliteiten, staat van het gebouw, enz. Maar bovenal stellen we ons de vraag of het pand Bauhaus-waardig is. Of een toekomstige bewoner hier het zorgeloos comfort krijgt dat hij zoekt. Zijn alle boxen aangevinkt, dan gaan we over tot aankoop en renovatie.

02

Renoveren

Renoveren doen we met de bijzondere mix van kennis en ervaring van Stemat en onze visie. Ons team arbeiders, projectleiders, (binnenhuis)architecten en vormgevers gooien alles in de strijd om van elke renovatie een succes te maken. Indien wenselijk proberen we de stijl van het pand of unieke elementen te integreren. Maar altijd gaat onze aandacht naar verfijning, afwerking en details. Zowel in keuze van materialen als technieken.

03

Waarderen

Bij Bauhaus ben je zeker van prachtig afgewerkt vastgoed aan een marktconforme prijs. Je koopt immers kwaliteit van een gerenommeerde aannemer. Onze prijs is eerlijk en correct voor de kwaliteit die je krijgt.  En dat weten onze kopers goed te waarderen.  Bovendien ben je ook verzekerd van service na verkoop. We zijn immers in de buurt en ontzorgen je waar nodig.